گروه تولیدی پاد جامه عصر

راهنمای خرید لباس کار مهندسی

جنس پارچه لباس کار های مهندسی

 

لباس کار یکی از مهم‌ ترین الزامات برای هر حرفه‌، مخصوصا حرفه مهندسان است. این لباس‌ها از مهندسان در برابر خطرات جسمانی، شیمیایی و فیزیکی محافظت می‌کند. این لباس در ابتدا از قرون وسطی ساخته‌ شده بود. مهندسان برای نشان‌ دادن شغل خود برای لباسشان نشانک می‌پوشیدند. گسترش فناوری در صنعت پوشاک، باعث شد تا لباس‌هایی را علاوه‌ بر رنگ‌ بندی خاص با ایمنی فراوان نیز بسازند. ما در ادامه راجع‌ به راهنمای خرید لباس کار مهندسی صحبت می‌کنیم. با ما همراه شوید.

معرفی لباس کار مهندسی:

لباسکارمهندسی یک لباس مقاوم است و به صورت‌های مختلفی ساخته و پوشیده می‌شود. یکی از این صورت‌های مختلف، یک جلیقه مقاوم به ضربه است که به‌ منظور حفاظت از گردن پوشیده می‌شود. دومین مورد، بلوز مهندسی است که این بلوز در برابر خطراتی مثل ضربه و آتش مقاومت داشته و برای نگهداری از بدن استفاده می‌شود. سومین مورد شلوار مهندسی که برای حفاظت از پاها در برابر ضربه ساخته‌ شده است. چهارمین مورد کفش مهندسی است که برای حفاظت پا و انگشتان پا در برابر ضربه تولید شده‌ است. نکته لازم به ذکر این است که لباس کار مهندسی بسته به نوع کار و محیط کاری و برای راحتی کارکنان در طی روند شغلی‌شان، انتخاب می‌شود.

راهنمای خرید لباس کار مهندسی

جنس های مختلف لباس کار مهندسی:

لباسکار مهندسی هم، مانند دیگر لباس‌ها از پارچه‌های مختلفی دوخته می‌شود. البته پارچه‌های لباس کار باید با دیگر پارچه‌ها از نظر مقاومت، تفاوت داشته باشد. این اجناس مختلف عبارتند از:

  • پارچه نایلون:

جنس نایلون ضد آب بوده و در برابر ضربه نیز مقاوم می‌باشد.

  • پارچه پلی استر:

پارچه پلی استر در برابر مواد شیمیایی مقاومت دارد.

  • پارچه بامبو:

این پارچه خنک است و رطوبت را به معنای واقعی جذب می‌کند، برای همین برای مهندسان در مناطق گرمسیری مناسب است.

  • پارچه کتان:

این پارچه مقاومت بیشتری نسبت به بامبو داشته و از نفوذ رطوبت جلوگیری می‌کند.

  • پارچه کتان نایلون:

این پارچه ویژگی هر دو پارچه را داشته و در برابر ضربه مقاومت دارد. از طرفی غیر از این موارد، از ویسکوز و آرامید نیز استفاده می‌شود.

انواع لباس کار مهندسی

انواع ساختار لباس کار مهندسی:

لباسکارمهندسی برای راحتی کار مهندسان، در چهار نوع مختلف ساخته‌ شده است. این ساختار متفاوت باعث شده تا هر فردی بسته به نوع نیاز خود، یکی را خریداری کند. اولین مورد، لباس کار تمام بدن است که شامل کاپشن، شلوار و جلیقه می‌باشد. این پک حفاظتی، از تمام بدن در برابر ضربه و سایش محافظت می‌کند. مورد دوم، کاپشن تک است که در برابر مواد شیمیایی مقاوم بوده و جیب‌های بزرگی هم دارد. این جیب‌ها برای نگهداری وسایل مهندسان طراحی‌ شده است. سومین مورد لباس‌، شلوارک است که کار آن محافظت از پا در برابر حرارت و آب است. چهارمین مورد لباس کار کتی است که برای مهندسان در موقعیت اداری ساخته‌ شده است. شما برای آگاهی بیشتر در مورد نوع لباس‌های کاری مهندسی، می‌توانید به سایت ما مراجعه کنید.

مزایای استفاده از لباس کار مهندسی:

لباسکارمهندسی که از الزامات برای مهندسان و کارشناسان حوزه فنی است، مزایای مختلفی دارد. این مزایا عبارتند از:

  • داشتن ایمنی بالا در برابر مواد شیمیایی، ضربه و حرارت
  • داشتن ایمنی در برابر ساییدگی و برش
  • داشتن رنگ و طرح مناسب برای شناخت از سایر اعضای ساختمان
  • مقاومت در برابر آلودگی و کمک به بهداشت فردی

قیمت لباس کار مهندسی:

قیمت لباس کار مهندسی بسته به نوع مارک، کیفیت، ویژگی‌های خاص آن، نوع لباس و محل توزیع بستگی دارد. این قیمت از سیصد هزار تومان تا دو ملیون تومان متغیر می‌باشد.

بهترین مارک لباس کار مهندسی

بهترین مارک لباس کار مهندسی:

لباسکارمهندسی در برند و مارک‌های مختلفی ساخته شده است. اما بهترین لباس‌های کار مهندسی عبارتند از:

  • لباس کار مدل اسدو رنگ طوسی:

این لباس از جنس کجراه و با وزنی حدود هفتصد گرم است. این لباس کار را در حوزه باغبانی، تراشکاری و نگهبانی استفاده می‌کنند.

  • کاپشن شلوارمهندسی تیکم کدر رنگ طوسی وسرمه‌ ای:

جنس این لباس از کتان بوده و حدود 720 گرم وزن دارد. این کاپشن شلوار، در کارگاه‌ها استفاده می‌شود. این محصول چهار جیب بر روی کاپشن و یک جیب روی آستین دارد.

  • کاپشن شلوارمهندسی سبلان:

این محصول صد گرم وزن داشته و در راهبری، تراشکاری، باغبانی و کارگاه استفاده می‌شود.

  • لباس کاردوبنده سبلان:

وزن این محصول چهارصد گرم بوده که در تراشکاری و کارگاه استفاده می‌شود. جیب‌های این لباس، دو جیب بر روی شلوار، یک جیب پشت لباس، یک جیب روی سینه لباس می‌باشد.

  • لباس کارزیگورات کد 04:

جنس این لباس هزار گرمی از کتان است. نوع کاربرد این لباس در تراشکاری، آهنگری و باغبانی است. ساختار این محصول، مانند سرهمی می‌باشد.

  • لباس کارزیگورات کد 05:

این لباس سرهمی از جنس کتان، با وزن هزار گرمی و ترکیب رنگ سرمه‌ای نارنجی ساخته شده است. این محصول در باغبانی، تراشکاری و کارگاه استفاده می‌شود.

  • لباس کارسبلان کد 01:

این محصول که در رنگ طوسی نارنجی ساخته شده است، دارای چهار جیب بر روی کاپشن و دو جیب بر روی شلوار است.

  • لباس کارمدل 001:

این لباس نارنجی رنگ از جنس پلی استر و با وزنی حدود هزار و صد گرم ساخته شده است. نوع کاربرد این محصول، برای آتش نشانی، تراشکاری و کارگاه است.

  • لباس کارمدل JIN1:

این لباس از جنس آرکلینس، در رنگ سرمه ای و دارای جیب‌های متعدد است. این لباس کار، در تراشکاری، کارگاه، باغبانی و راهبری استفاده می‌شود.

  • لباس کارمدل K580:

این لباس از جنس کجراه بوده و جیبی دارد تا بتوان وسایل مورد نیاز مهندسان با آن حمل شود. این لباس در کارگاه و نگهبانی استفاده شده و وزنی حدود سیصد گرم دارد.

 

سخن پایانی:

گفتیم که خرید لباس کار مهندسی یکی از الزامات مخصوصا در حوزه مهندسی است. این لباس‌ها در اجناس مختلف و با کیفیت متفاوت ساخته شده‌اند. شما برای آگاهی از بهترین قیمت و خرید محصولی با کیفیت می‌توانید به وبسایت ما مراجعه کنید. مشاوران ما همواره آماده خدمت رسانی به مشتریان خود می‌باشند.

 

سوالات متداول درباره خرید لباس کار مهندسی

۱. آیا لباس کار مهندسی باید راحت باشد؟

بله. لباس کار مهندسی اگر قابل حرکت و راحت نباشد، امکان فعالیت‌های روزمره را از مهندسان می‌گیرد.

۲. آیا لباس کارمهندسی باید ضد آب باشد؟

بله. لباس کار مهندسی علاوه بر ضد آب بودن باید در برابر الکتریسیته و ضربه نیز مقاوم باشد.

۳. آیا درلباس کار مهندسی کفش وپلیورهم وجود دارد؟

بله بسته به نوع شغل، شما می‌توانید کفش و پلیور مهندسی را نیز خرید کنید.

امتیاز دهید post

5 thoughts

دیدگاهتان را بنویسید